Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Juli is de maand van JOMO


Nieuw: Zonnegloed Sauna


Geniet van de rode warmte van deze infraroodsauna

Zonnegloed Arrangement


Geniet van heerlijke verwennerij

Relax. De wereld kan even wachten


Ontdek: Het Romeins Badhuis


Ontdek: het IJslands Badhuis


8 mei

Laat mama alles vergeten op Moederdag


Op mama’s kan je altijd rekenen. Ze zijn onbaatzuchtig en zorgend. Ze staan altijd klaar en lossen het wel op.  Ze doen dat allemaal met een glimlach, met oneindige energie en met extra zachtheid. Zelfs als een mama er even geen zin in heeft, zal ze dit nog proberen te verbergen. Zo zijn die lieve mama’s nu eenmaal …

Laat ons de komende Moederdag dus proberen aan te voelen wat deze power women écht zeggen, voelen en bedoelen. In deze blog geven we tips om je mama beter te begrijpen en verklappen we de beste cadeautips voor mama’s speciale dag.

Voel mama aan


Wellness is één en al gevoel. Onze Katarezen zijn dus de personen bij uitstek die weten en aanvoelen wat jij, onze lieve klant, nodig hebt. We verwennen elke saunaganger met extra veel empathie en zachtheid en begrijpen stemmingen, gevoelens en intenties zonder veel woorden. 

Uit ervaring weten we dat hardwerkende mama’s iets minder makkelijk te lezen zijn. Ze zijn erin getraind om zichzelf sterk te houden en altijd eerst aan anderen te denken en dan pas aan zichzelf. Toch hebben wij een manier gevonden om de gevoelens van deze geweldige vrouwen te kunnen lezen aan de hand van hun gezichtsuitdrukkingen. We geven je graag enkele tips:

 • Pupillen: Worden kleiner als ze iets negatief zien zoals sokken die rondslingeren. 
 • Oogleden: Kunnen een beetje hangen bij verdriet. Dat is meestal het geval wanneer ze naar het werk vertrekken in plaats van naar de wellness.
 • Ogen: Draaien rond bij onrust of onzekerheid zoals bij de vraag ‘Mama, wat eten we vanavond?’.
 • Lippen: Samengeknepen duidt op spanning, emoties tegenhouden of woorden inslikken. Denk bijvoorbeeld maar aan de conversatie met je puber die een wél een tattoo nodig heeft, omdat dat bij ‘het bouwen van zijn/haar identiteit hoort’.
 • Neusgaten: Worden groter wanneer mama’s zich klaarmaken voor een strijd. Meestal het geval wanneer de partner thuiskomt van een avondje tennis maar naar bier in plaats van zweet ruikt.
 • Hoofd: Wanneer de kin naar beneden is gekanteld met de kaak naar voren wordt geduwd betekent het dat je mama boos is. Een typische situatie waarin dat voorkomt, is als iemand haar katoenen lievelingshemd op 90° heeft gewassen.
 • Wenkbrauwen: Als één wenkbrauw schever staat dan de andere is mama op haar hoede. Een klassiek voorbeeld is volgende uitspraak van zoon of dochter: ‘Maar iedereen mag tot 3 uur op dat feestje blijven …’
 • Neus: Indien opgetrokken, geeft aan dat mama ze achterdochtig is. Vaak het geval wanneer de partner zegt dat hij een paar avonden moet overwerken en toevallig in dezelfde week besloten heeft van parfum te veranderen. 

Herken je dus één van deze trekjes in mama’s gezicht, laat dan zien dat je haar begrijpt en juist aanvoelt. En wees de empathische partner, zoon of dochter die weet dat mama’s helemaal oprecht zullen glimlachen bij een mooi verwencadeau voor Moederdag. Voel je mama aan en schenk haar een Katara cadeaubon voor Moederdag. Makkelijk te verkrijgen aan de receptie of online te bestellen via de website.

 

Een cadeau dat zorgt voor ware ontspanning


Is je mama en echte huismus en kan ze genieten van een avondje wellness bij haar thuis. Dan vind je sowieso een ontspannend cadeautje in onze Katara Home Boetiek. Geniet samen van wat qualitytime of gun je mama haar me-time want we hebben voor ieder wat wils. 

 • Knüs-deken: Een mooi dekentje waar mama zich onder kan verstoppen als de kinderen aan haar mouw komen trekken met de zoveelste ‘mamaaaaa ….?’-vraag.
 • Arkana cleansing foam: Om alle stress van de dag voordien van haar gezicht te wassen en fris aan een nieuwe dag te beginnen.
 • Stara Mydlarnia body lotion: Voor extra zachtheid. Zowel in haar leven als op haar huid.

Ontdek deze producten en veel meer in onze Katara Home Boetiek aan de receptie en verras je mama met een zacht pakketje voor Moederdag. Van een origineel cadeau gesproken.

Je bent welkom in onze receptie met of zonder dagsaunatoegang. Wil je graag genieten van onze thermen wanneer je er bent. Dan vragen we je wel om vooraf je bezoek te reserveren.

 


Deel dit artikel:
 • Even de wereld vergeten?
  Kom langs bij Thermen Katara

 • Reserveer nu