Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Relax. De wereld kan even wachten


Fika-bon inruilen

Ruil je Fika-bon in tussen 1 en 25 juni

Ben jij in april bij ons komen relaxen? En kreeg je toen van ons een Fika-bon? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Vanaf 1 t.e.m. 25 juni kan je jouw Fika-bon inruilen aan de receptie en krijg je 1 gratis* saunatoegang van ons cadeau.

Hoe werkt het?

  • Reserveer nu je bezoek tussen 1 en 25 juni
  • Geef je Fika-bon af aan de vriendelijke verwenners aan receptie
  • Geniet met z'n tweeën van een heerlijk sociaal Fika-moment bij Katara

*Deze aanbieding is enkel geldig van 1 t.e.m. 25 juni op vertoon van een Fika-bon. De gratis saunatoegang is enkel op te nemen indien je vergezeld bent van een betalende bezoeker met dagsaunatoegang. Mis het niet en trakteer jezelf op een welverdiende ontspanning. Niet cumuleerbaar met andere promoties of bonnen van derden

Papa-af-voor-1-dag

Ben je nog op zoek naar een origineel vaderdagcadeau voor jouw handige harry, helpende hand of drukbezette papa? Verras jouw vader of partner dan met een papa-af-voor-1-dagmoment voor Vaderdag. Geef hem de kans om zijn klusjes even op te bergen en te komen genieten van een dagje zichzelf zijn bij Katara. Bestel online een papa-af-voor-1-dag cadeaubon.

Papa-af-voor-1-dag
Fika-arrangement

Nieuw: Fika-arrangement

In Zweden bedachten ze een naam voor het inlassen van een pauzemoment: de Fika. Dit betekent letterlijk een rustmoment waarop mensen samenkomen om een kopje koffie of thee te drinken en een koekje te eten. Wij nemen het iets anders aan en bedachten een Fika-arrangement. Een nieuw all-in ontspanningsarrangement waarbij je voor slechts €94 kan genieten van:

  • een dagtoegang tot ons volledige thermencomplex 
  • een lichaamspeeling met Dode Zeezout  en nectars uit de hele wereld (25 minuten)
  • een rug- en beenmassage met butter voor een zijdezachte huid (25 minuten)

Je kan dit promo-arrangement boeken t.e.m. 20 juni 2023. Mail naar info@katara.be of bel ons op het nummer 03 - 773 24 00.

Een cadeaubon, pure ontspanning

Een saunabezoek is de beste manier om je zorgen even te vergeten en tot jezelf te komen. Geef daarom een Katara-cadeaubon aan iedereen die de rest van de wereld even wil vergeten en wil genieten van een oase aan rust.

De juiste attentie vinden was nog nooit zo makkelijk. En ook de aankoop is een fluitje van een cent, want die verloopt volledig online. 

Verjaardag

Katara trakteert alle jarigen

Wij vinden het belangrijk dat jij op jouw verjaardag helemaal tot rust kan komen. Daarom sturen we een persoonlijk mailtje met pure verwennerij 3 dagen voor jouw speciale dag. Ben je niet helemaal zeker of wij jouw verjaardag kennen? Check dan even of je hem goed hebt ingevuld in je profiel. Op die manier kunnen wij je verwittigen wanneer jouw pauzedag eraan komt. Zo hoef jij op je verjaardag alleen nog maar te genieten.

Hier vind je alle informatie over het toevoegen van je verjaardag aan je profiel.

  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu