Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Relax. De wereld kan even wachten


Beurtenkaartactie (+1 gratis beurt)

Omdat we er graag voor zorgen dat jullie zo veel mogelijk kunnen genieten aan een zo zacht mogelijke prijs, lanceren we opnieuw onze beurtenkaartactie met gratis beurten:

  • 10 beurten + 1 gratis: Met een 10-beurtenkaart kan je dus 11 keer komen genieten. Je betaalt slechts €330 voor 11 beurten in plaats van €429.
  • 20 beurten + 1 gratis: Bij de bestelling van een 20-beurtenkaart ben je nu 21 keer welkom voor €620 in plaats van €817.
  • 50 beurten + 1 gratis: Van een 50-beurtenkaart kan je maar liefst 51 keer genieten voor de voordeelprijs van €1.390 in plaats van €1.984. 

Onze beurtenkaarten vervallen niet en je kan ze met meerdere personen gebruiken. Da's dus goedkoop de rest van de wereld even vergeten.

Beurtenkaartactie
Fika-arrangement

Nieuw: Fika-arrangement

In Zweden bedachten ze een naam voor het inlassen van een pauzemoment: de Fika. Dit betekent letterlijk een rustmoment waarop mensen samenkomen om een kopje koffie of thee te drinken en een koekje te eten. Wij nemen het iets anders aan en bedachten een Fika-arrangement. Een nieuw all-in ontspanningsarrangement waarbij je voor slechts €94 kan genieten van:

  • een dagtoegang tot ons volledige thermencomplex 
  • een lichaamspeeling met Dode Zeezout  en nectars uit de hele wereld (25 minuten)
  • een rug- en beenmassage met butter voor een zijdezachte huid (25 minuten)

Je kan dit promo-arrangement boeken t.e.m. 20 juni 2023. Mail naar info@katara.be of bel ons op het nummer 03 - 773 24 00.

Een cadeaubon, pure ontspanning

Een saunabezoek is de beste manier om je zorgen even te vergeten en tot jezelf te komen. Geef daarom een Katara-cadeaubon aan iedereen die de rest van de wereld even wil vergeten en wil genieten van een oase aan rust.

De juiste attentie vinden was nog nooit zo makkelijk. En ook de aankoop is een fluitje van een cent, want die verloopt volledig online. 

Verjaardag

Katara trakteert alle jarigen

Wij vinden het belangrijk dat jij op jouw verjaardag helemaal tot rust kan komen. Daarom sturen we een persoonlijk mailtje met pure verwennerij 3 dagen voor jouw speciale dag. Ben je niet helemaal zeker of wij jouw verjaardag kennen? Check dan even of je hem goed hebt ingevuld in je profiel. Op die manier kunnen wij je verwittigen wanneer jouw pauzedag eraan komt. Zo hoef jij op je verjaardag alleen nog maar te genieten.

Hier vind je alle informatie over het toevoegen van je verjaardag aan je profiel.

  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu