Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Relax. De wereld kan even wachten


Beurtenkaartactie +1 gratis beurt voor dezelfde prijs

Doe je voordeel met onze tijdelijke beurtenkaartactie:

 • 10 beurten + 1 gratis: Met een 10-beurtenkaart kan je dus 11 keer komen genieten. Je betaalt slechts €340 voor 11 beurten in plaats van €439.
 • 20 beurten + 1 gratis: Bij de bestelling van een 20-beurtenkaart ben je nu 21 keer welkom voor €640 in plaats van €838.
 • 50 beurten + 1 gratis: Van een 50-beurtenkaart kan je maar liefst 51 keer genieten voor de voordeelprijs van €1.450 in plaats van €2.035.  

Onze beurtenkaarten vervallen niet en je kan ze met meerdere personen gebruiken. Ze zijn zowel aan onze receptie te verkrijgen als via onze website. Hier kan je ze aankopen als een bon en vervolgens inruilen bij je volgende bezoek. De actie loopt nog tot 30 oktober.

Beurtenkaartactie
Hemels Herfstarrangement

Laat je verwennen met ons Hemels Herfstarrangement

Laat je deze herfst van kop tot teen te verwennen en beleef deze frissere periode op een warme manier. Boek je Hemels Herfstarrangement en geniet voor € 94 per persoon van:

 • Volledige toegang tot de thermen
 • Een sweet dreams massage van het gelaat, voor totale ontspanning.
 • Een buttermassage van de rug, pure verwennerij voor lichaam en geest.
 • Een verkwikkende onderbeen- en voetenmassage met kruidenolie van sandelhout, gember, etc.

Laat je door dit seizoen omarmen met warmte en ontspanning bij Katara. Reserveer door te mailen naar info@katara.be of te bellen naar +32 (0)3 / 773 24 00. Je kan dit arrangement boeken t.e.m. 20 december.

Een cadeaubon, pure ontspanning

Een saunabezoek is de beste manier om je zorgen even te vergeten en tot jezelf te komen. Geef daarom een Katara-cadeaubon aan iedereen die de rest van de wereld even wil vergeten en wil genieten van een oase aan rust.

De juiste attentie vinden was nog nooit zo makkelijk. En ook de aankoop is een fluitje van een cent, want die verloopt volledig online. 

Verjaardag

Katara trakteert alle jarigen

Wij vinden het belangrijk dat jij op jouw verjaardag helemaal tot rust kan komen. Daarom sturen we een persoonlijk mailtje met pure verwennerij 3 dagen voor jouw speciale dag. Ben je niet helemaal zeker of wij jouw verjaardag kennen? Check dan even of je hem goed hebt ingevuld in je profiel. Op die manier kunnen wij je verwittigen wanneer jouw pauzedag eraan komt. Zo hoef jij op je verjaardag alleen nog maar te genieten.

Hier vind je alle informatie over het toevoegen van je verjaardag aan je profiel.

 • Even de wereld vergeten?
  Kom langs bij Thermen Katara

 • Reserveer nu