Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Relax. De wereld kan even wachten


Happy Belated Birthday!

Voor iedereen die in mei een bezoek aan onze Thermen brengt, ligt een gratis verjaardagstoegang* klaar om in juni van te genieten. Reserveer jouw relax-moment in mei, laat de stress letterlijk van je afglijden en kom in juni - op onze kosten - genieten van een stukje hemel op aarde in Belsele. Vraag naar jouw verjaardag-verwenmoment aan onze infobalie.

*Voorwaarden: Gratis saunatoegang voor 1 persoon indien vergezeld van een betalende bezoeker met dagsaunatoegang. Niet cumuleerbaar met andere promoties of bonnen van derden. Niet verrekenbaar en niet inwisselbaar. Geldig van 1/06/2022 t/m 26/06/2022. Vanaf 1 juli verrassen we alle jarige bezoekers met nieuwe geschenken.

Lente Arrangement

De zon komt 's morgensvroeg weer door de bomen piepen en de vogeltjes fluiten ons vrolijk wakker. De bloemen staan in bloei en de wereld is opnieuw een klein beetje mooier. Meer licht en warmte doen ook de huid enorm deugd. Met de juiste voorbereiding versterk je die impact nog verder. Met ons Lente Arrangement zijn je hoofd en huid straks helemaal klaar voor de komende maanden. Voor € 89 pp geniet je van  

 • Een dagtoegang tot onze sauna
 • Een heerlijke welkomstsmoothie
 • Een verkwikkende lichaamspeeling met lente-aroma's
 • Een ayurvedische gelaatsmassage

Het Lente Arrangement beleef je best gewoon helemaal zelf en is daarom niet in een cadeaubon verkrijgbaar. Kom genieten van een stukje hemel op aarde en boek via info@katara.be of 03 - 773 24 00.

NIEUW: Katara Home

Breng de wellness naar jou thuis

Niet altijd tijd om naar Thermen Katara te komen? Geen nood, we bedachten iets nieuws om het Katara-gevoel naar jouw woon- of badkamer te brengen! Met gepaste trots introduceren we ons nieuwe huismerk Katara Home, met drie deluxe verwenboxen:

 • Sweet Massage Box: klaar om te genieten van een zalige massage? Deze box bezorgt je ‘sweet dreams’-massageolie, een mooie handdoek die je lekker warm houdt en een fles MVSA cava of mocktail. Voor de romantische muziek zorg je zelf, niet? - 69 euro
 • Soft Hug Box: geef jezelf een knuffel met een scrub, body butter, een zalig zachte handdoek en een weldadige kop thee. Het resultaat? Je voelt je herboren. - 84 euro
 • Wauw Beauty Box: klaar voor je nieuwe ik? Een reiniging, peeling, hydraterend en verzorgend masker en dagcrème zorgen er voor. Afsluiten doe je met een relaxthee. Heer-lijk. 99 euro

 

Bestel je favoriete box via info@katara.be, haal hem af aan de receptie, en … genieten maar! 

Een cadeaubon, pure ontspanning

Een saunabezoek is de beste boost voor je immuunsysteem die je je kunt indenken, en dat komt zeker in deze tijden van pas. Wij hebben intussen onze deuren opnieuw geopend, dus een cadeaubon komt zeker van pas! We zijn volop bezig met uitbreidingen, dus het gaat zeker de moeite lonen om binnenkort weer langs te komen.

De juiste attentie vinden was nog nooit zo makkelijk. En ook de aankoop is een fluitje van een cent, want die verloopt volledig online. 

Zuiver je lichaam met FormoStar

De lente is hét moment om te werken aan je ‘summer body’. Als je overtollige kilootjes wil bestrijden, dan is FormoStar dé ideale behandeling. Ze zorgt voor zuivering, vetverbranding en drainage. Zo voel je je meteen stukken beter in je vel. Je merkt het effect niet alleen aan je huid, maar ook aan je energiepeil en je spieren. Geen sinaasappelhuid of striemen meer? Yes please!

 • 5 beurtenkuur + vet verbrandende crème voor thuis gratis
 • 10 beurtenkuur + vet verbrandende crème voor thuis gratis + 1 extra buurt gratis
 • Even de wereld vergeten?
  Kom langs bij Thermen Katara

 • Reserveer nu