Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Relax. De wereld kan even wachten


NIEUW: Katara Home

Breng de wellness naar jou thuis

Niet altijd tijd om naar Thermen Katara te komen? Geen nood, we bedachten iets nieuws om het Katara-gevoel naar jouw woon- of badkamer te brengen! Met gepaste trots introduceren we ons nieuwe huismerk Katara Home, met drie deluxe verwenboxen:

  • Massage Box: klaar om te genieten van een zalige massage? Deze box bezorgt je ‘sweet dreams’-massageolie, een mooie handdoek die je lekker warm houdt en een fles MVSA cava of mocktail. Voor de romantische muziek zorg je zelf, niet? - 69 euro
  • Hug Box: geef jezelf een knuffel met een scrub, body butter, een zalig zachte handdoek en een weldadige kop thee. Het resultaat? Je voelt je herboren. - 84 euro
  • Wow Box: klaar voor je nieuwe ik? Een reiniging, peeling, hydraterend en verzorgend masker en dagcrème zorgen er voor. Afsluiten doe je met een relaxthee. Heer-lijk. 99 euro

 

Bestel je favoriete box via info@katara.be, haal hem af aan de receptie, en … genieten maar! 

Zuiver je lichaam met FormoStar

De lente is hét moment om te werken aan je ‘summer body’. Als je overtollige kilootjes wil bestrijden, dan is FormoStar dé ideale behandeling. Ze zorgt voor zuivering, vetverbranding en drainage. Zo voel je je meteen stukken beter in je vel. Je merkt het effect niet alleen aan je huid, maar ook aan je energiepeil en je spieren. Geen sinaasappelhuid of striemen meer? Yes please!

  • 5 beurtenkuur + vet verbrandende crème voor thuis gratis
  • 10 beurtenkuur + vet verbrandende crème voor thuis gratis + 1 extra buurt gratis

10 jaar Feestarrangement

Speciaal voor 10 jaar Katara hebben we een nieuw arrangement bedacht. Deze feesteditie is limited edition en super de luxe want voor € 89 pp (ipv € 124) krijg jij:

  • Toegang tot de Thermen
  • Glaasje champagne of mocktail om te toasten
  • Een Keep calm gezichtsmassage       
  • Ontspannende modderpakking van de rug
  • Verkwikkende voetmassage met de organic butters (behandeltijd 50’)

Genieten kan tot 21 december 2021. We houden het feestarrangement exclusief voor bezoekers, dus een cadeaubon voor dit arrangement is er niet. 

Boek je plekje in deze hemel op aarde via reservatie. Stuur een mailtje naar info@katara.be of bel naar 03 – 773 24 00

Een cadeaubon, pure ontspanning

Een saunabezoek is de beste boost voor je immuunsysteem die je je kunt indenken, en dat komt zeker in deze tijden van pas. Wij hebben intussen onze deuren opnieuw geopend, dus een cadeaubon komt zeker van pas! We zijn volop bezig met uitbreidingen, dus het gaat zeker de moeite lonen om binnenkort weer langs te komen.

De juiste attentie vinden was nog nooit zo makkelijk. En ook de aankoop is een fluitje van een cent, want die verloopt volledig online.