Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Een cadeaubon, pure ontspanning


Beurtenactie...doe je verjaardagsvoordeel


Per beurtenkaart krijg je een gratis saunabeurt extra én bovendien schenken wij 10 euro aan het goede doel omdat we jarig zijn.
Bestel snel nog je beurtenkaart want (eerlijk is eerlijk) weldra worden ze een beetje duurder. Maar… je krijgt er dan ook 2000 m2 nieuwe wellness bij. Want zolang het drukdrukdruk blijft, bouwen wij redenen om te ontspannen bij.
We selecteerden 5 goede doelen. Koop je voor 30 oktober je beurtenkaart aan onze receptie, dan krijg je 5 jetons die je kan deponeren in de urne voor het goede doel van jouw keuze. Raak je in oktober niet meer bij ons, vergeet dan zeker je voordeel en je steun niet en koop een online-beurtenkaart aan het oude tarief. 

Onze beurtenkaarten vervallen niet en kan je met meerdere personen gebruiken.

Geweldig om te geven, heerlijk om te krijgen


Onze cadeaubonnen zijn altijd een schot in de roos. Verwen de ontvanger met een saunatoegang of een bedrag naar keuze, of maak je geschenk concreet door meteen een arrangement, massage of verzorging uit ons aanbod te selecteren.


De juiste attentie vinden was nog nooit zo makkelijk. En ook de aankoop is een fluitje van een cent, want die verloopt volledig online. 


  • Stel je cadeaubon samen (typ een bedrag in of kies een product uit onze lijst)

  • Voeg een persoonlijke boodschap toe

  • Vul je adresgegevens en e-mailadres in

  • Betaal volkomen veilig online

  • Check je inbox, want daar vind je na de betaling je cadeaubon

  • Druk je bon af en ... maak er iemand blij mee!