Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Info en weetjes


Veelgestelde vragen


Zit je met een vraag? Het Katara-team staat uiteraard voor je klaar, maar misschien heb je het antwoord hier op een-twee-drie gevonden!

Moet ik reserveren?

Als je gebruik wil maken van onze thermenfaciliteiten is reserveren verplicht. Begin je je dag graag met een ontbijt, of breid je hem graag uit met een arrangement, massage of verzorging. Mail daarvoor even naar info@katara.be.

Lees er hier meer over.

Hoe reserveer ik?

Reserveren blijft een must. Jouw saunabezoek plannen vanaf 9 juni doe je door online te reserveren in onze reserveringsmodule, niet telefonisch of per mail.
Een wellnessarrangement reserveren vanaf 9 juni doe je best door ons te mailen naar info@katara.be.

Lees er hier meer over.

Waar vind ik Thermen Katara?
Onze magie vindt plaats in Belsele, een deelgemeente van Sint-Niklaas. Belsele ligt op een boogscheut van Antwerpen en Gent, en op 4 minuten van de afritten Hulst/Dendermonde en Waasmunster op de E17. Je kan ons adres (Nieuwe Baan 66, 9111 Belsele) natuurlijk ingeven in je gps, maar sommige toestellen vinden ons niet, omdat ons complex naast een viaduct ligt. Neem voor de zekerheid een kijkje op onze routebeschrijving.
Kan ik makkelijk parkeren?
Op deze vraag kunnen we volmondig ‘ja’ antwoorden, want Thermen Katara heeft een ruime parking voor de deur.
Op welke dagen kom ik best?

De nood om even los te koppelen valt voor velen op dezelfde momenten.

 

De drukste momenten in saunaland zijn de herfst, winter, kerstvakantie, Valentijn en de krokusvakantie. Waarschijnlijk zijn het momenten waarop mensen druilregen en gure winterkou willen vergeten. Waarschijnlijk willen ze op de dag van de liefde iets origineler doen dan dineren bij een kaars. En wellicht zijn die vakantieweken minder makkelijk boeiend in te vullen dan ze gehoopt hadden. Dus kiezen velen voor Katara. Waarvoor dank.

 

Hou er rekening mee dat het op die momenten drukker is dan anders. We helpen iedereen graag om hun moment mooier in te vullen. Dus reserveer altijd je bezoek; zo houden wij zicht op het aantal bezoekers en zetten daar indien nodig een stop op. Zodat jouw rust helemaal gegarandeerd blijft.

Mag/moet ik badkledij aandoen?

Katara is een naaktsauna. Voel je wat schroom en wil je toch genieten van de weldadige effecten van onze sauna’s en baden? Dan ben je welkom op woensdag, wanneer het badpakkendag is. Die dag is badkledij verplicht: een korte zwembroek voor de heren, en een bikini of badpak zonder gesloten hals, mouwen en/of pijpen voor de dames.

Mag ik mijn kinderen meebrengen?

Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom in Thermen Katara, want sauna is ook voor hen heel gezond en ontspannend. We willen je wel vragen om je kinderen nooit alleen te laten in de baden of sauna’s, en om ervoor te zorgen dat ze de stilte respecteren. Zijn je kinderen nog jong? Laat ze onderaan in de sauna plaatsnemen, blijf niet té lang zitten en zorg voor voldoende pauzes tussenin om af te koelen (daarvoor zijn onze jacuzzi’s en het warme zwembad overigens niet geschikt).

Wat moet ik meebrengen?

Voor een saunabezoek heb je twee grote handdoeken nodig, een badjas en slippers. Slippers zijn verplicht: breng ze zelf mee of koop ze aan ons onthaal (kunststof met anti-slip). Een badjas is dan weer verplicht in de bistro en in de relax- en beautyruimtes. Badjassen en handdoeken mag je zelf meebrengen of bij ons huren.

Wat kan ik thuis laten?

Laat je smartphone, iPad, laptop en dergelijke thuis of berg al je elektronica veilig op in je locker. Om jouw privacy en die van andere saunagangers te respecteren, laten we niet toe dan deze voorwerpen de kleedkamers verlaten. Mobiel bellen, foto's nemen of andere opnames maken is verboden binnen onze muren. 

Waar vind ik de prijzen?

Je vindt ons volledige aanbod (mét prijzen) hier op onze website.

Hoe kan ik betalen?

Je kan bij Thermen Katara cash betalen, maar ook met Bancontact, Visa, Maestro en Mastercard.
Met deze cheques (ook elektronisch) ben je welkom in Thermen Katara:

 • Sodexo - Sport & Culture, Cadeau Pass
 • Edenred - Supreme Award, Sport & Culture
 • Monizze - Cadeau, Activ

Opgelet, Katara heeft de samenwerking met Bongo, Cadeaubox, Vivabox en Wonderbox stopgezet. Misschien is dit voor jou minder leuk nieuws, onze excuses daarvoor. Voor wie toch komt relaxen zonder zo'n bon, beloven we dat onze unieke en warme wellness deze mededeling doet smelten als een blokje ijs in hete thee. En dat is snel :-)

Hebben jullie cadeaubonnen?

Zeker, want een dagje Katara is heerlijk om cadeau te geven én te krijgen. Kies een arrangement, massage of verzorging uit ons aanbod, of kleef gewoon een vrij te besteden bedrag op je bon. Bestellen en betalen doe je eenvoudig en veilig online. Je kan zelfs een persoonlijke boodschap meegeven. Wij sturen je bon via e-mail naar je op, zo kan je hem meteen printen en afgeven. Makkelijk, toch? 

Stel nu je cadeaubon samen!

Hoe schrijf ik me in/uit op jullie nieuwsbrief?

Onderaan onze website kan je je inschrijven op onze nieuwsbrief. Alle vakjes met een * zijn verplicht in te vullen, je geboortedatum is optioneel. Als je ervoor kiest om je geboortedatum in te vullen, krijg je 3 dagen voor je verjaardag een mailtje met pure verwennerij voor jouw speciale dag. 

 

Je kan te allen tijde je gegevens aanpassen door onderaan onze nieuwsbrieven te klikken op 'aanpassen'. Wanneer je dit doet, word je naar een nieuwe webpagina geleid. Daar klik je op 'email me a link'. Als je dat gedaan hebt, sturen we je een nieuwe mail met daarin een link om je gegevens aan te passen ('update your preferences'). Via deze link kan je je naam, e-mailadres of verjaardag aanpassen. Hier vul je dus enkel je verjaardag in (DD / MM), niet je geboortejaar.

 

Als je onze info en nieuwtjes niet langer wil ontvangen, kan je je uitschrijven op onze nieuwsbrief. Dat doe je door onderaan een van onze nieuwsbrieven te klikken op 'uitschrijven'. Wanneer je dit gedaan hebt, ontvang je geen nieuwsbrieven meer. 

Ik ontvang geen verjaardagmailings, wat nu?

Als je 3 dagen voor je verjaardag geen mailtje met pure verwennerij hebt ontvangen, kan dat meerdere oorzaken hebben:

 

 • Je bent niet ingeschreven in onze database. 
  • In dat geval kan je jezelf gewoon inschrijven via onze website. Vergeet je geboortedatum (DD / MM / JJJJ) niet in te vullen om onze verjaardagsmailings te ontvangen. 

 

 • Je bent wel ingeschreven in onze database (je ontvangt onze nieuwsbrieven dus nog), maar kreeg 3 dagen voor je verjaardag geen verjaardagsmail.
  • In dat geval ben je bij je inschrijving je verjaardag vergeten invullen. Je kan dit nog aanpassen door onderaan een van onze nieuwsbrieven te klikken op 'aanpassen'. Wanneer je dit doet, word je naar een nieuwe webpagina geleid. Daar klik je op 'email me a link'. Als je dat gedaan hebt, sturen we je een nieuwe mail met daarin een link om je gegevens aan te passen. Via deze link kan ja al je gegevens (waaronder je verjaardag) aanpassen. Hier vul je je verjaardag in (DD / MM) als je verjaardagsmails wil ontvangen. 

 

 • Je hebt je (per ongeluk) uitgeschreven uit onze database.
  • In dat geval kan je jezelf terug aanmelden door dit formulier in te vullen. Op dit formulier vul je je verjaardag in (DD / MM) als je verjaardagsmails wil ontvangen.
 • Even de wereld vergeten?
  Kom langs bij Thermen Katara

 • Reserveer nu