Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Info en weetjes


Veelgestelde vragen


Zit je met een vraag? Het Katara-team staat uiteraard voor je klaar, maar misschien heb je het antwoord hier op een-twee-drie gevonden!

Wat nu met corona?

Wij zijn weer open. Lees er hier meer over.

Moet ik reserveren?

Als je gebruik wil maken van onze thermenfaciliteiten is reserveren verplicht. Begin je je dag graag met een ontbijt, of breid je hem graag uit met een arrangement, massage of verzorging. Mail daarvoor even naar info@katara.be.

Lees er hier meer over.

Hoe reserveer ik?

Reserveren blijft een must. Jouw saunabezoek plannen vanaf 9 juni doe je door online te reserveren in onze reserveringsmodule, niet telefonisch of per mail.
Een wellnessarrangement reserveren vanaf 9 juni doe je best door ons te mailen naar info@katara.be.

Lees er hier meer over.

Waar vind ik Thermen Katara?
Onze magie vindt plaats in Belsele, een deelgemeente van Sint-Niklaas. Belsele ligt op een boogscheut van Antwerpen en Gent, en op 4 minuten van de afritten Hulst/Dendermonde en Waasmunster op de E17. Je kan ons adres (Nieuwe Baan 66, 9111 Belsele) natuurlijk ingeven in je gps, maar sommige toestellen vinden ons niet, omdat ons complex naast een viaduct ligt. Neem voor de zekerheid een kijkje op onze routebeschrijving.
Kan ik makkelijk parkeren?
Op deze vraag kunnen we volmondig ‘ja’ antwoorden, want Thermen Katara heeft een ruime parking voor de deur.
Mag/moet ik badkledij aandoen?

Katara is een naaktsauna. Voel je wat schroom en wil je toch genieten van de weldadige effecten van onze sauna’s en baden? Dan ben je welkom op woensdag, wanneer het badpakkendag is. Die dag is badkledij verplicht: een korte zwembroek voor de heren, en een bikini of badpak zonder gesloten hals, mouwen en/of pijpen voor de dames.

Mag ik mijn kinderen meebrengen?

Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom in Thermen Katara, want sauna is ook voor hen heel gezond en ontspannend. We willen je wel vragen om je kinderen nooit alleen te laten in de baden of sauna’s, en om ervoor te zorgen dat ze de stilte respecteren. Zijn je kinderen nog jong? Laat ze onderaan in de sauna plaatsnemen, blijf niet té lang zitten en zorg voor voldoende pauzes tussenin om af te koelen (daarvoor zijn onze jacuzzi’s en het warme zwembad overigens niet geschikt).

Wat moet ik meebrengen?

Voor een saunabezoek heb je drie grote handdoeken nodig, een badjas en slippers. Slippers zijn verplicht: breng ze zelf mee of koop ze aan ons onthaal (kunststof met anti-slip). Een badjas is dan weer verplicht in de bistro en in de relax- en beautyruimtes. Badjassen en handdoeken mag je zelf meebrengen of bij ons huren.

Waar vind ik de prijzen?

Je vindt ons volledige aanbod (mét prijzen) hier op onze website.

Hoe kan ik betalen?

Je kan bij Thermen Katara cash betalen, maar ook met Bancontact, Visa, Maestro en Mastercard.
Met deze cheques ben je welkom in Thermen Katara:

  • Sodexo - Sport & Culture, Cadeau Pass, Consumptiecheque
  • Edenred - Supreme Award, Sport & Culture, Consumptiecheque
  • Monizze - Cadeau, Activ, Consumptiecheque

Ook de elektronische cheques.

Hebben jullie cadeaubonnen?

Zeker, want een dagje Katara is heerlijk om cadeau te geven én te krijgen. Kies een arrangement, massage of verzorging uit ons aanbod, of kleef gewoon een vrij te besteden bedrag op je bon. Bestellen en betalen doe je eenvoudig en veilig online. Je kan zelfs een persoonlijke boodschap meegeven. Wij sturen je bon via e-mail naar je op, zo kan je hem meteen printen en afgeven. Makkelijk, toch? 

Stel nu je cadeaubon samen!

  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu