Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Wie is Katara


Relax. De wereld kan even wachten


Een bezoek aan de sauna geeft je lichaam én geest een oppepper van formaat. Je huid gaat ervan stralen en voelt zachter aan, je spieren ontspannen en afvalstoffen worden afgedreven. Bovendien is er niets dat de stress van alledag zo snel van je af doet vallen als een dagje wellness.

Katara Image

Een dag voor jezelf ... of meerdere dagen natuurlijk!


Thermen Katara is niet alleen een gloednieuw, maar – met haar 10.000 m² – ook een enorm groot complex. Dat betekent dat we heel wat in de aanbieding hebben: van binnen- en buitensauna’s, zwem- en dompelbaden en jacuzzi’s tot heerlijke ligbedden en een bruisende bistro. De hele wereld komt samen in Katara, dankzij opgietsessies in onze Finse of Thaise sauna’s en Afrikaanse en Arabische massages. Zin in extra verwennerij? Kies voor een (meerdaags) arrangement of boek een lichaams- of gelaatsverzorging!

De naam Katara


Onze naam combineert drie betekenissen die cruciaal zijn voor Thermen Katara. Hij stamt eerst en vooral af van ‘katharos’, het Griekse woord voor rein, zuiver en puur. Ten tweede is Katara verwant aan ‘kéthar’. Dit Syrische woord voor kroon is toepasselijk, want wij willen dat onze klanten zich (je raadt het al) de koning te rijk voelen in onze baden en sauna’s. Een derde en laatste referentie aan Katara vonden we in Polynesië, waar het woord verwijst naar de warmte van de zon. Toepasselijk, toch?
Katara Image
  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu