Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Genieten is goud waard


Herfstarrangement


Geniet van een heerlijke herfst zonder al te denken aan de koude wintermaanden. Ons Herfstarrangement is speciaal samengesteld om je lichaam en geest voor te bereiden op de winter. Heb jij zin om deze herfst te genieten van warmte, gezelligheid en ontspanning? Dan is dit arrangement iets voor jou.

Boek jouw Herfstarrangement via info@katara.be of 03 - 773 24 00.

Prijzen

Herfstarrangement
€89
  • De ganse dag toegang tot de thermen
  • Verse gemberdrank of smoothie
  • Energetische Ayurveda gelaatsmassage 
  • Ontspannende pakking van de rug met rozemarijn 
  • Verkwikkende beenmassage met shea butters

Wellness arrangementen


Maak van je saunabezoek een complete ervaring door een wellnessarrangement te kiezen. We hebben namelijk niet alleen een uitgebreid sauna-aanbod in huis, maar ook topkoks (waarom begin je je dag dus niet met een zalig ontbijt?) én experts in massages en lichaamsverzorging. Elk van onze wellnessarrangementen heeft een bijzondere inhoud, dus je vindt zeker een formule die perfect bij je past.

Weet dat het gebruik van onze thermenfaciliteiten naakt gebeurt, behalve op woensdag, en dat badlinnen of badslippers niet inbegrepen zijn in onze wellnessarrangementen, tenzij we het er expliciet bij vermelden. We vragen je om voor een arrangement altijd te reserveren.

Prijzen

Quick Relax verwendag
€64 p.p.

We beginnen je verwendag in stijl, met een Quick Relax-welkomstdrankje. Samen overlopen we het programma en we leiden je rond. Je maakt de hele dag vrij gebruik van de thermen en het badhuis, en krijgt een ontspannende massage van gelaat, rug, nek en schouders (25 minuten). Van een upgrade gesproken!

Special You verwendag
€84 p.p.
We heten je welkom met een drankje, bespreken samen het programma en geven je een rondleiding. Je hebt de hele dag toegang tot de thermen en het badhuis. Je krijgt een zuiverende lichaamspeeling (25 minuten) en een massage van rug en benen met Shea butter en kruidenolie. Genieten in het kwadraat ...
Quality Time verwendag
€114 p.p.
Je krijgt een welkomstdrankje en een rondleiding. We bespreken je programma, dat een hele dag vrij gebruik van thermen en badhuis omvat, en daarnaast een massage van rug, nek en schouders (25 minuten) en een volledige, gepersonaliseerde gelaats- en decolletéverzorging, relaxmassage en masker (50 minuten).
Just Relax verwendag
€149 p.p.
We bespreken het programma bij een welkomstdrankje en leiden je rond. Er liggen een badjas, handdoeken en slippers voor je klaar. Zo heb je alles om de ganse dag van de thermen en het badhuis te genieten. We trakteren je op een Afrikaanse massage met spierontspannende etherische oliën die energie geeft en je spieren ontspant (50 minuten). Afsluiten doen we met een antioxidant, drainerende en spierontspannende modderpakking van het lichaam, met gelaats- en hoofdhuidmassage (25 minuten). Relax time indeed!
Zuiverings verwendag
€179 p.p.

We beginnen je verwendag met een welkomstdrankje, programmabespreking en rondleiding, en je krijgt meteen een set met badjas, handdoeken en slippers mee. De thermen en het badhuis gebruik je de hele dag naar hartenlust. De behandelingen bestaan uit een detox gelaatsverzorging (50 minuten) terwijl je masker intrekt, geniet je van een verkwikkende voetmassage en een Aloë vera voedende en zuiverende verzorging van het lichaam (25 minuten). 

Me and you, you and me duoverwendag
€289
We ontvangen jou en je geliefde met een glaasje bubbels (proost!), overlopen jullie programma en leiden jullie rond. Er liggen handdoeken, slippers en badjassen voor jullie klaar, waarin jullie de hele dag de thermen en het badhuis mogen bezoeken. Jullie krijgen allebei een woodmassage van rug, nek en schouders (25 minuten). De dames krijgen gedurende vijftig minuten een zuiverende gelaats- en decolletéverzorging met relax gelaatsmassage (50minuten), terwijl de heren genieten van een gelaatsverwenning (reiniging en massage) en voetenmassage (50 minuten).
VIP for Her/for Him wellnessverwendag
€149 p.p.

Na een ontvangst met welkomstdrankje en rondleiding kan de VIP-verwennerij beginnen. Je hebt de hele dag vrij toegang tot de thermen en het badhuis (met onze handdoeken, en in een badjas en slippers die we voor jou voorzien). Op adem komen doe je met een Arabische massage met arganolie en warme muntdoeken (25 minuten). De dames mogen zich vervolgens verwachten aan een decolleté- en gelaatsverzorging, met serums, een masker aangepast aan het huidtype (50 minuten) en een oogmasker om af te sluiten. Voor de heren staat er een gelaatsverwenning, -reiniging en rug- en beenmassage op het programma (25 minuten) met een ontspannend masker en voetmassage (25 minuten).

Katara experience wellnessverwendag
€199 p.p.

Bij een glaasje bubbels bespreken we ‘s ochtends je programma. We leiden je rond in de thermen en het badhuis, die je de hele dag vrij mag gebruiken. Je hoeft bovendien niets mee te nemen, want we voorzien een badjas, handdoeken en slippers. De verwennerij begint met een lichaamspeeling (25 minuten) en een ontspannende massage van rug, schouders en benen met butter (25 minuten). Daarna trakteren we je op een gelaats- en decolleté verzorging met serums aangepast aan je huidtype (50 minuten), een revitaliserend en voedende behandeling van het lichaam en om af te sluiten een oogmasker.

Tweedaagse arrangementen


Wil je er eens écht tussenuit? Kies voor kostbare tijd voor jezelf, of voor jullie tweetjes. Tijdens een tweedaags arrangement maak je je hoofd helemaal leeg, terwijl je je batterijen weer oplaadt. We leggen ‘s ochtends een persoonlijke set met badjas, handdoeken en slippers voor je klaar en overlopen samen je programma. Lekker ‘cosy’, ‘stress-free’ of ‘zuiverend’? Aan jou de keuze! Neem een kijkje tussen de opties en reserveer jouw arrangement, of laat iemand anders genieten met dit topgeschenk. Overnachten kan helaas niet in Thermen Katara. Neem een kijkje op www.waasland.be/logeren en ontdek heerlijke accomodaties in de buurt om je weekend compleet te maken.

Prijzen

‘Cosy cosy’-arrangement
€165 p.p.
Dit arrangement, waarbij je twee dagen lang naar hartenlust gebruik maakt van de thermen en het badhuis, gaat van start met een welkomstdrankje, programmabespreking en rondleiding. We reiken je een pakket aan met badjas, handdoeken en slippers, en je eerste dag kan beginnen … met een hammamritueel. Daarna volgt een kruidenoliemassage van gelaat, rug en schouders (25 minuten). Op dag twee neem je vrij deel aan de opgietsessies en leg je je voeten in de watten met een verkwikkend voetenbad en een ontspannende massage (25 minuten). Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen.
‘Stress-free’-arrangement
€215 p.p.

Klaar voor twee dagen zorgeloos genieten in de thermen en het badhuis? Je hoeft geen badjas, handdoeken of slippers mee te nemen; die voorzien wij. Op de eerste dag van je arrangement bespreken we het programma bij een drankje en leiden we je rond. Daarna is het tijd voor een hammamritueel, en een spierontspannende lichaamsmassage (50 minuten). Ook inbegrepen: deelname aan de opgietsessies. Dag twee gaat van start met een ayurvedische gelaatsmassage (25 minuten). Nazinderen doe je met een spierontspannende rugbehandeling. Tot slot trakteren we je op een voetmassage (25 minuten). Overnachting en ontbijt maken geen deel uit van je arrangement.

‘Loving you’-duo-arrangement
€385

We openen in stijl met een glaasje bubbels. We bespreken jullie arrangement, leiden jullie rond en reiken jullie badjassen, handdoeken en slippers aan. Klaar om twee dagen lang vrij gebruik te maken van de thermen en het badhuis? Bovendien staat op dag één een hammamritueel op het programma, gevolgd door een ayurvedische massage van gelaat, rug, nek en schouders (25 minuten). Ook inbegrepen: deelname aan de opgietsessies. Op dag twee bieden we de dames een huidanalyse en uitgebreide gelaatsverzorging aan met verkwikkende oogverzorging (50 minuten), terwijl de heren een gelaatsmassage en spierontspannende behandeling van de benen krijgen (50 minuten). Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen.

Zuiveringsarrangement
€235 p.p.

Gedurende twee dagen ben je de koning te rijk in onze thermen en ons badhuis. We voorzien voor jou een set met badjas, handdoeken en slippers. Op dag één ontvangen we je met een drankje om het programma te bespreken en je rond te leiden. Daarna volgen de eerste vier verwenmomenten: een hammamritueel, een weldadige lichaamspeeling, een anti-oxidant behandeling van het lichaam (50 minuten) en een voetmassage (25 minuten). Ook inbegrepen: deelname aan de opgietsessies. Op dag twee zetten we de ervaring verder met een anti-oxidantbehandeling van het gelaat en decolletéverzorging (50 minuten) en geniet je na in de sauna. Overnachting en ontbijt maken geen deel uit van je arrangement.

‘Katara’-arrangement
€265 p.p.

We trakteren je op het beste van het huis, namelijk (bereid je voor op een lange lijst!): ontvangst met bubbels, programmabespreking en rondleiding, twee dagen lang vrij gebruik van thermen en badhuis (inclusief opgietsessies), het zilverritueel (een volledige lichaamsscrub aangepast aan je huidtype), een rug- en beenmassage met sheaboter (50 minuten) en het hammamritueel. Op dag twee gaat de verwennerij voort met een lichaamsbehandeling op basis van karitéboter, een gelaatsverzorging met decolletéverzorging (voor de dames) of halsverzorging (voor de heren) (50 minuten) én een cocoonbehandeling voor zijdezachte handen (25 minuten). Wij zorgen voor een badjas, handdoeken en slippers, maar niet voor ontbijt en overnachting.

Beauty- en massagerituelen


Behoefte aan een totaalbehandeling die volledig draait rond relaxatie en beleving? Dompel je onder in een van onze ontspannende Beauty Experiences en kom zalig tot rust. Je kan deze rituelen combineren met een bezoek aan onze thermen, maar dat hoeft niet. Reserveren is wel nodig.

Prijzen

Silver Beauty Experience (50 min.)
€69

Tijdens deze totaalbehandeling staan relaxatie en beleving centraal. Het zilverritueel bestaat uit een lichaamspeeling met een gearomatiseerde scrub op basis van Dode Zeezout en arganolie, en een lichaamsmassage met nectars en oliën uit de wereld. Reserveer deze Beauty Experience bij je thermenbezoek of zonder gebruik te maken van de sauna.

Pearl Beauty Experience (75 min.)
€99

Dit ritueel is een van onze Beauty Experiences gebaseerd op relaxatie en beleving. Deze totaalbehandeling omvat een peeling van het volledige lichaam met gearomatiseerde scrub op basis van Dode Zeezout en arganolie, en een rug- en beenmassage met nectars en oliën uit de wereld. Afsluiten doen we met een gelaatsverwenning en -massage. Koppel dit ritueel aan je thermenbezoek of kom langs zonder gebruik te maken van de sauna.

Brilliant Beauty Experience (100 min.)
€149

Tijdens het diamantritueel geniet je van een lichaamspeeling met gearomatiseerde scrub op basis van Dode Zeezout en arganolie, en een rug- en beenmassage met nectars en oliën uit de wereld. Vervolgens krijg je een lichaamspakking en een gelaats- en decolletéverzorging, beide afgestemd op je huid. Reserveer deze Beauty Experience bij je saunabezoek of zonder gebruik te maken van de thermen.

  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu