Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Blog


18 oktober

Waarom is sauna goed voor je? We tonen het aan de hand van 6 engagementen


Onze missie is om een oase van ontspanning te creëren en ervoor te zorgen dat jij binnen onze muren de rest van de wereld even kan vergeten. Om er zeker van te zijn dat we er alles aan doen om die belofte waar te maken, stelden we een manifest op. In dit manifest beloven we in jouw ontspanning te investeren aan de hand van 6 pijlers: rust, ruimte, hygiëne, aanbod, restaurant en personeel. In deze blog lees je hoe we dat doen. Wil je deze 6 engagementen liever vanaf de eerste rij ervaren? Reserveer dan snel je bezoek via onze website.

Rust: laat je in alle stilte verwelkomen


Onze eerste belofte aan jou is rust. Bij Thermen Katara begrijpen we dat je komt voor een pauze, voor een kostbaar moment van stilte. Na een lange werkdag, een zware shift of een weekendje weg met de schoonouders verlangt je lichaam naar dat gevoel van sereniteit. Daarom nodigen we iedereen graag uit voor een momentje rust dat je vaak buiten onze muren niet kan nemen. Je hoofd en je lichaam krijgen hier de pauzes die ze verdienen, zodat jij er met vernieuwde energie weer helemaal tegenaan kan.

Ruimte: een wereld van ontspanning


Thermen Katara wellnesscomplex

Rust vind je pas als je daarvoor de ruimte krijgt. Thermen Katara is op een unieke manier ontworpen zodat je nooit het gevoel hebt dat het te vol is. Hier draait alles om jouw kostbare tijd en jouw persoonlijke plekje om volledig tot rust te komen. Daarom hebben we onze faciliteiten zorgvuldig ontworpen, zodat ze echt zorgen voor persoonlijke totaalontspanning.

We begrijpen dat ontspanning begint met het gevoel van ruimte, zowel binnen onze muren als in jouw hoofd. Door het aantal reserveringen per dag te beperken, kunnen we je verzekeren dat er genoeg ruimte is voor iedereen die de wereld even wil vergeten. Want je lichaam kan pas ontspannen wanneer je hoofd niet meer hoeft na te denken. Of je nu in een van onze zwembaden dobbert, geniet van de warmte van een sauna of gewoon rustig wandelt door onze prachtige tuin, je zult altijd voldoende ruimte hebben om jezelf te zijn en tot rust te komen.

Hygiëne: alles voor jouw genot

Je kan niet optimaal genieten als er kleine stofjes of vuiltjes voorbij zweven in je ooghoeken. Een sauna is dus pas rustgevend wanneer niets je stoort of je aandacht trekt. Om ervoor te zorgen dat jij jezelf volledig kan overgeven aan een zuivere en verkwikkende wellnesservaring, reinigen wij dagelijks alle hoekjes en kantjes.

Onze toewijding aan hygiëne is een essentieel onderdeel van ons streven om jou de hoogste kwaliteit van ontspanning te bieden. Je verdient immers niets minder dan het allerbeste.

Aanbod: keuze zonder stress


Sauna's bij Thermen Katara

Sauna’s, stoombaden, jacuzzi’s, rust- en relaxruimtes, behandelingen, opgiet- en scrubsessies, ... We hebben een uitgebreid aanbod voor iedereen zonder dat dat tot keuzestress leidt. Zelfs als we aanpassen of evolueren, zal het nooit ten koste gaan van jouw rust, intimiteit of gezelligheid. We streven er namelijk altijd naar om de hoogste normen van comfort en tevredenheid te bieden, zodat jouw wellnesservaring precies is wat jij nodig hebt. Jouw rust en welzijn zijn onze topprioriteit.

Restaurant: genieten met gemak


Wij engageren ons voor een gezonde geest in een gezond lichaam, dus evengoed voor wat dat lichaam verteert. De Katara keuken is op dezelfde waarden gebouwd als onze wellness. Hier proef je van een uitgebalanceerde kaart vol gezonde en kraakverse gerechten. Zonder dat het eentonig wordt, want eten mag ook een unieke ervaring zijn.

Onze katarezen staan vol toewijding voor je klaar, onze heerlijke gerechten worden dagvers bereid en elke maand voorzien we een nieuw menu. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is plaatsnemen en je laten verleiden door de heerlijke suggesties, verse sappen en smakelijke tapas. Je bent welkom, ons personeel bedient je in alle rust.

 

Personeel: de onzichtbare stressverwijderaars


Medewerkers bij Thermen Katara

Wie bij ons werkt, beschikt over een speciale gave: zichtbaar en tegelijk onzichtbaar zijn. Een Katara-werknemer is iemand waarvan je nooit merkt dat die er is, maar er wel onmiddellijk staat als je hem of haar nodig hebt. Iedereen is hier getraind in klant-zijn. Want hoe meer we door jouw ogen kijken, hoe beter we jouw beleving kunnen maken. Zonder daarbij de 5 engagementen hierboven ooit te vergeten natuurlijk.

Kom zelf de rust ontdekken in ons wellness walhalla en geniet van een heerlijk dagje weg van de wereld. Reserveer je bezoek via onze website en dan verwelkomen we je graag wanneer jij er nood aan hebt.

 


Deel dit artikel:
  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu