Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Blog


6 juni

De kracht van infrarood - de nieuwe Zonnegloed Sauna


Bij Thermen Katara streven we ernaar om unieke en onvergetelijke ontspanningsmomenten te creëren. Onze nieuwste aanwinst, de Zonnegloed Sauna, is daar een perfect voorbeeld van. Laat je meeslepen in een wereld van rust en welzijn, waar natuurlijke elementen en innovatieve technologie samenkomen om je een ongeëvenaarde ervaring te bieden. 

De allernieuwste infraroodsauna


Waarom de Zonnegloed Sauna? We wilden niet zomaar de zoveelste sauna bouwen. Nee, we wilden iets dat je laat zeggen: "Wauw, dit heb ik nog nooit gezien!" Geïnspireerd door de kracht van infrarood gecombineerd met natuurlijke elementen, hebben we een sauna ontworpen die verder gaat dan de standaard. Onze Zonnegloed Sauna is de enige in Europa met een unieke infraroodoven met kristalstenen. Geniet van de rust met een achterwand van infrarood met ingebouwde Himalayazoutstenen en een marmeren knuffelmuur. Alle elementen zijn voorzien voor een zintuiglijke ervaring die je lichaam en geest in balans brengt.


De Zonnegloed Sauna beschikt over comfortabele lig- en zitbanken, zodat je helemaal kunt wegzakken in ontspanning. De infraroodstraling dringt diep door in je huid, ontspant je spieren en verbetert je bloedsomloop. De warmte stimuleert detoxificatie en biedt verlichting bij spier- en gewrichtspijn. Het is alsof je een gigantische warme knuffel krijgt van Moeder Natuur zelf!

Hoe best genieten van de Zonnegloed Sauna?


De Zonnegloed Sauna is ideaal als ‘tussendoorsauna’ dankzij haar zachte temperatuur. Hier zie je vanop de saunabanken elke avond de zon ondergaan, en in de winter ook ‘s ochtends de zon opkomen. Maar bovenal is deze infraroodsauna perfect om doorheen de dag een moment van rust te vinden. Begin je sessie altijd met een douche voor een optimale ervaring. Laat je lichaam langzaam wennen aan de warmte en geniet van de ontspannende werking. En als je je afvraagt hoe lang je moet blijven, het antwoord is simpel: tot je zo ontspannen bent dat je de rest van de wereld even bent vergeten.

 

Wat zeggen andere Katarianen?


Onze saunagangers zijn alvast laaiend enthousiast over de Zonnegloed Sauna. Hier lees je enkele reacties:

  • “Heerlijk ontspannend. Echt de wereld aan de voordeur buitenlaten en de kalmerende, zachte sfeer in je opnemen. Een lach op ieders gezicht, de hartelijke ontvangst zijn meer dan de moeite waard.”
  • “Mooie sauna, zaterdag van mogen genieten, opnieuw een meerwaarde aan de thermen “
  • “Zondag uitgeprobeerd. Alweer een leuke extra in jullie complex.”

Ben jij klaar om de magie van de Zonnegloed Sauna zelf te ervaren? Reserveer je bezoek aan Thermen Katara en dompel jezelf onder in een wereld van rust en ontspanning. Reserveer je bezoek alvast via de website.

 


Deel dit artikel:
  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu