Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Blog


23 april

Bij Thermen Katara is de keuken niet bijkomstig


In de wereld van wellness draait het niet alleen om zweten in de sauna. Nee, bij Thermen Katara maken we van jouw bezoek een totaalbeleving. Als sauna met restaurant zijn we als het ware de experts in het creëren van momenten waarbij je de rest van de wereld compleet vergeet. En geloof ons, daar hoort een heerlijke maaltijd net zo goed bij als een rustgevend saunabezoek.

Weg met eenheidsworst: het belang van een gevarieerd aanbod


Onze chefs serveren nooit aardappelen met eenheidsworst. We verwennen je smaakpapillen telkens met een ander thema uit de “Wereld Van Lekker”. Elke persoon is uniek en verlangt naar andere smaken. Daarom streven we ernaar om een gevarieerde en smaakvolle selectie gerechten aan te bieden die aan ieders voorkeur voldoen. Een wellnessdagje is tenslotte een persoonlijke reis van genot en ontspanning. Benieuwd naar ons menu van deze maand? Bekijk het alvast op de website. De dagverse suggesties kan je ook altijd terugvinden op de suggestieborden in het restaurant.

Een harde belofte aan de klant


Meer dan 12 jaar geleden, toen we ons thermencomplex openden, stelden we samen met onze 'Katarezen' een manifest op. In dat manifest staan 6 harde beloftes aan de klant die we kost wat het kost willen nakomen. En één van die beloftes is ons restaurant. Het is heel belangrijk dat dat een integraal onderdeel van jouw wellnessreis is. 

Sauna en eten gaan hand in hand wanneer we het hebben over ontspannen. Het restaurant is dus een zeer belangrijk verlengstuk van onze wellnessfilosofie. Iedere klant moet van kop tot teen kunnen genieten van de intense smaken. Wij engageren ons voor een gezonde geest in een gezond lichaam, dus evengoed voor wat dat lichaam verteert. De Katara keuken is op dezelfde waarden gebouwd als onze wellness. Hier proef je van een uitgebalanceerde kaart vol gezonde en kraakverse gerechten. Zonder dat het saai wordt, want genieten mag ook smakelijk zijn.

Reserveer nu je culinair verwenmoment


Ontbijt, lunch of diner, wij verzorgen al deze momenten tot in de puntjes zodat jij enkel nog je voetjes onder tafel hoeft te schuiven om intens te genieten. Op die manier wordt je bezoek een volledig dagje weg van de wereld, zonder zorgen over boodschappenlijstjes of de afwas achteraf.

  • Voor de vroege vogels voorzien we graag een uitgebreid ontbijt of een ontbijt de luxe met bubbels. Hiervoor verwelkomen we je hartelijk van 10.00 tot 11.00 uur in ons restaurant
  • Ook tussendoor kan je makkelijk genieten van een lichte lunch. Je hebt een grote keuze uit soepen, lekkere schotels, small bites of salades. Onze keuken is doorlopend geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Kom dus gerust de sfeer eens opsnuiven wanneer het jou uitkomt. Onze koks zetten altijd hun beste beentje voor en luisteren ook graag naar je wensen en eventuele allergieën.
  • Een geslaagde dag alles vergeten afsluiten, doe je het best in ons restaurant of wanneer het mooi weer is buiten op ons terras. Afhankelijk van het thema en het seizoensaanbod verrassen we je met de lekkerste gerechten. Helemaal vers en met liefde bereid.
  • Beëindig je dagje ontspanning in stijl af met enkele drankjes in de hygge. Onze drankkaart bevat voor ieder wat wils, van gezonde wellnessdrankjes en heerlijk warme theetjes tot verrassende cocktails en mocktails. 

Omdat we steeds kunnen we steeds dagverse producten willen kunnen voorzien, vragen we je om je ontbijt vooraf te reserveren, ook last minute. Bel hiervoor naar ons algemeen nummer: +32 (0)3 / 773 24 00. Lunch, diner of een lekker drankje drinken kan vrijblijvend wanneer het jou past. Hiervoor hoef je vooraf niet apart te reserveren. 

Helemaal verlekkerd nu en klaar voor een dagje Katara? Reserveer alvast je (culinaire) verwennerij via onze website en geniet van wellness in al zijn facetten. Vergeet zeker je bezoekje aan ons restaurant niet.


Deel dit artikel:
  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu