Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Blog


11 oktober

Verkiezingen met eerlijke beloftes


Er heerst een spanning buiten onze thermen: verkiezingsstress. Vandaag staan er nog bijzondere verkiezingen op de agenda – niet voor een politieke partij, maar voor jouw ultieme sauna-ervaring! Bij Thermen Katara doen onze sauna's allemaal een eerlijke belofte die ze ook 100% waarmaken. Maar welke sauna heeft jouw voorkeur? In onze blog delen we onze eigen Thermen Katara stemlijst, gevuld met kandidaten die jou niets wijsmaken.


Onze kandidatenlijst voor jouw saunabeleving

Geen loze woorden, maar een garantie op pure ontspanning. Onze sauna's zijn stuk voor stuk ontworpen om jou een ultieme wellness-ervaring te bieden. Ontdek hieronder onze deelnemers en kies de sauna die het beste bij jou past. Of test ze stuk voor stuk uit en ervaar zelf de beloftes die ze steeds waarmaken. 

  1. Droom weg in een sauna die tijd uitrekt, als een lange midzomernacht. De Midsommar Sauna biedt een unieke combinatie van natuur en luxe, met bomen en edelstenen die je omringen. We beloven een sfeer waarin je de rust van Scandinavië kunt voelen – en dat is precies wat je krijgt. Hier ervaar je de magie van een zomer die nooit lijkt te eindigen.
  2. Laat je omhullen door zachte wegzweefmuziek en de helende kracht van Himalaya-zoutstenen. De Thokmay Sauna heeft een aangenaam, zacht licht dat je meteen in een staat van diepe ontspanning brengt. We beloven een serene ervaring, en zodra je binnenstapt, merk je dat dit geen loze woorden zijn. 
  3. Onze grootste sauna, de Thaise Tempel, nodigt je uit om te genieten van traditionele opgietsessies met geuren, dampstoten en het wapperen van warme lucht. Met ijsblokjes bij de deur voor een verkoelend moment, levert deze sauna precies wat je nodig hebt. 
  4. Op zoek naar een zachte start van je saunadag? De Arabische Sauna met handgemaakte Marokkaanse tegeltjes belooft zachte warmte waar je de rest van de wereld even los kunt laten.
  5. In de Zonnegloed Sauna geniet je van het uitzicht op een ondergaande zon. Deze infrarood-krachtpaster met een 'knuffelmuur' belooft je een ontspanning die je voelt tot in de kern. Een blos op je wangen en een warm, tintelend gevoel gegarandeerd.
  6. Languit liggen en volledig tot rust komen – dat is waar de Japanse Sauna voor staat. Deze sauna was de allereerste hier bij Thermen Katara, en zijn reputatie van diepe rust maakt hij elke keer weer waar.
  7. Voor wie houdt van een stevige, traditionele saunabeleving, is de Finse Sauna de perfecte keuze. We beloven een authentieke, knusse ervaring met krachtige opgietsessies. 
  8. Onze heetste sauna met een strak, klassiek design: dat is de Panoramasauna. We beloven je een verfrissend contrast met het warme buitenbad, dat na de intense hitte fris aanvoelt. Het prachtige uitzicht maakt de ervaring compleet.
  9. De Bee Hive is uniek met zijn cocon-gevoel, zoals in een bijenkorf. Hier zijn geen werkbijtjes, alleen maar relax-bijtjes. 
  10. Heb je behoefte aan onmiddellijke ontspanning? De Infraroodsauna biedt gerichte straling met diepe infraroodwarmte, als een zachte massage van onzichtbare handen. 

Stem op jouw sauna

Welke sauna maakt jouw wellnesservaring compleet? Bij Thermen Katara houden onze sauna’s zich steeds aan hun beloftes: een eerlijke, ontspannende ervaring die je even alles doet vergeten. Stem jouw favoriete sauna naar de top van de lijst door een Google Review te plaatsen. Wij zijn benieuwd naar jullie stem!


Deel dit artikel:
  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu