Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Blog


9 juli

Ons manifest


Ons manifest

6 x veilige wellness bij Thermen Katara


Het is zover. Na maanden nagelbijten, weken voorbereiden en dagenlang aftellen, mogen we jou met gans ons team eindelijk terug ontvangen. Een bezoek verloopt straks in de grootste veiligheid. Een overzicht van wat en hoe lees je in deze blog.

Katara staat voor rust, ruimte, hygiëne, aanbod, restaurant en personeel. 

Op deze zes pijlers hebben we de afgelopen periode hard gewerkt om jouw bezoek in alle veiligheid te laten verlopen. Want we willen jou de wereld opnieuw doen vergeten. Ontspannen in het hier en nu, op tafel of aan tafel.  

Onze eerste drie pijlers: Rust, ruimte en hygiëne


Dé reden voor je bezoek aan Katara is een break. Even op adem komen, genieten van nietsdoen. Raar hoe je lijf na maanden lockdown, opnieuw kan snakken naar dat niets doen, naar de stilte. Door onze gasten te spreiden doorheen de dag, garanderen we jou dat genot en kan je intens opgaan in het moment. 

Zonder ruimte geen rust, daarom geniet je vandaag al van extra stoombaden, jacuzzi’s en een groter restaurant. Daarnaast werken we verder aan een spiksplinternieuwe prachtige binnen- en buitenomgeving. In oktober - niet toevallig onze verjaardagsmaand - zal ons complex verder uitbreiden met een nieuw badhuis. Meer infrastructuur betekent ook voor jou meer ruimte en mogelijkheden om je te ontspannen. 

Hygiëne was vroeger al van belang, maar vandaag treft het ook onze gezondheid. Daarom ventileren we waar mogelijk ruimtes en gangen en ontsmetten we met virusdodende maar lichaamsvriendelijke producten alle plekken waar iemand is geweest. Er staan handgel dispensers aan de receptie en het restaurant en onze medewerkers dragen een mondmasker. 

Onze andere drie pijlers: Beleving, restaurant en personeel


Ons aanbod is er terug voor de volle 100%. Voldoende keuze, maar zonder de keuzestress. De focus is en blijft jouw moment van ontspanning, dankzij een geweldige ervaring in onze thermen. Over een geweldige ervaring gesproken: heb je onze Katara@Home verwenboxen al gezien?

Gezellig een hapje eten kan voortaan ook weer in alle comfort. Onze tafels staan gedekt, onze potten staan op. Het enige wat jij nog moet doen, is plaatsnemen en je laten verleiden door de lekkerste gerechten, verse sapjes en smakelijke tapas. Je bent welkom, ons personeel bedient je in alle veiligheid. 

Diezelfde medewerkers staan trouwens te trappelen van ongeduld om je te ontvangen. Letterlijk, want in onze groepschat motiveerden we alle benen die wat training konden gebruiken. Zo staat straks iedereen in zijn of haar beste vorm klaar. 
Ook de regels rond veiligheid, vriendelijkheid en vrolijkheid zijn nog eens herhaald. Alles met een grote V, klaar om jou te verrassen, te doen verwonderen en te verwennen. 

Tot slot draagt Thermen Katara ook het Safe Sauna label. Dat embleem staat voor een veilig saunabeleid en -bezoek, erkend door Saunavereniging België. 

Rest ons enkel nog de vraag: wanneer zien we je terug? 


Deel dit artikel:
  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu