Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Blog


19 november

Het nieuwe Ijslands Badhuis


Met trots presenteren we ons nieuw Ijslands Badhuis

Na veel plannen, beslissen en werken, is ons gloednieuw ijslands badhuis open. Extra ruimte om te bezinnen en te ontspannen, een prachtige ode aan lichaam en geest. 
Vanaf vandaag maak je kennis met de nieuwe sauna's en baden, geïnspireerd op rituelen uit IJsland en Scandinavië. 


Warmte uit het Noorden, waar tijd een rekbaar begrip is

De natuur is een krachtige bondgenoot. Een met helende kwaliteiten waar we als mens alleen maar versteld van kunnen staan. Bij Katara hebben we een ongezien respect voor die aardse eigenschappen. We brengen ze daarom samen in onze Midsommar Sauna. Magische bomen, helende stenen… ontvlucht de dagelijkse rompslomp en laat je meevoeren op het ritme van het Noorden. 


Beleef al het goede van IJsland in onze Pao IJsgrot 

Bij Katara blijft de drukte buiten aan de deur. In onze thermen gaan we voor 100% ontspannen enerzijds en een boost voor lichaam en geest anderzijds. Een bezoek aan onze nieuwe Pao IJsgrotzorgt voor een ongezien intense afkoeling en energie-opstoot, dankzij cryotherapie. Ga je al rillen bij het idee? Mooi, die wisselwerking tussen warm en koud is juist goed. Voor al wie een opkikker kan gebruiken.  


Ontspannen en namijmeren in het Geiserbad

Het perfecte einde van een zalige trip door het Noorden, je lichaam tintelt en sprankelt, het zit terug vol leven.

Ga voor 200% ontspanning en dompel je ter afsluit even onder in ons Geiserbad. Dit zachtzoute bad tsjokvol mineralen voelt als de IJslandse Blue Lagoon. Maar dan beter, want het ligt gewoon in Belsele.  


The Bee Hive, voor de zoetste ontspanning.

Samenkomen in de mooiste korf. Connecteren in alle rust en stilte. The Bee Hive  is als sauna enig in zijn soort en uniek in Europa. Als de bijenkorf symbool is van vlijt, dan is dit de plaats van vlijtig niksdoen. Op voelen, ruiken en relaxen na. Dit is een cocon die uitnodigt om te cocoonen. Een geometrische dome met de looks van een echt bijenhuis. Want harde werkers verdienen de beste rust. 
Een plek waar iedereen koningin is. (Koningen ook welkom.)

Ben je nu al enthousiast? Kom dan snel langs en geniet van een zalige dag relaxen. 


Deel dit artikel:
  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu