Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Blog


9 januari

Een zachter begin: Jouw voornemen voor 2024 bij Katara


Ons team wenst je graag een gelukkig Nieuwjaar. De start van het nieuwe jaar is als een onbeschreven blad, gevuld met beloften van groei en vernieuwing. In 2024 nodigen we je uit om één voornemen centraal te stellen: zachter zijn. Zowel voor jezelf als voor anderen, zowel innerlijk als uiterlijk.

Vind zachtheid bij Katara in de vorm van een massage


Onze Katarezen begrijpen dat echte verandering begint van binnenuit. Daarom is ons goede voornemen voor dit jaar om jou te helpen om zachter te worden. Één van de sleutels tot een zachtere zelf ligt in het omarmen van momenten van ontspanning. 

Daarom hebben onze beautyexperts een reeks verfijnde massages samengesteld die niet alleen je lichaam verwennen, maar ook je geest tot rust laten komen. Dankzij hun jarenlange ervaring in het veld halen zij de spanning zo uit je lichaam en brengen ze de zachtheid terug in elke vezel van je zijn. Ervaar het zelf maar eens. Boek nu een lichaamsmassage, een gezichtsmassage, een duo massage, een rugmassage, een nekmassage of een voetmassage via +32 (0)3 / 773 24 00 of via info@katara.be.

De kracht van loslaten


Bij het streven naar zachtheid is het loslaten van ballast van onschatbare waarde. Katara biedt je niet alleen de fysieke verwennerij die je verdient, maar ook de ruimte om los te laten. Het recht op vergeten, even weg van de dagelijkse drukte en jezelf vinden in de stilte van het moment.

Hier in Belsele geloven we niet in vluchtige voornemens, maar in blijvende transformaties. Daarom hebben we een scala aan massages en arrangementen samengesteld die je gedurende het hele jaar ondersteunen in je streven naar zachtheid. Onze Katara Home Boetiek biedt crèmes en producten die je niet alleen een gevoel van luxe bezorgen, maar ook doeltreffend zijn voor je huid. Op die manier kan je de zachtheid van de spa-ervaring thuis verderzetten. Reserveer nu je bezoek en ervaar het zelf.


Deel dit artikel:
  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu