Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Blog


1 september

In september verdien je meer dan wellness, je verdient een wellnessarrangement


September is de maand waarin de zomer langzaamaan plaatsmaakt voor de herfst. Een periode van verandering, waarin de bladeren beginnen te vallen en de dagen korter worden. Tijdens deze maand worstelen we ons door de opstart van het nieuwe schooljaar, de terugkeer naar het dagelijkse ritme en de vele verplichtingen die op ons afkomen. Het is dus voor veel mensen een tijd van drukte en stress. 

In deze hectische periode hebben we vaak de neiging om onszelf voorbij te lopen. We rennen van de ene verplichting naar de andere, zonder voldoende tijd te nemen voor herstel. Maar het is juist tijdens de drukke momenten dat geplande rust van onschatbare waarde is. Door bewust tijd vrij te maken voor ontspanning, geven we onszelf de kans om op adem te komen. Het is geen verspilde tijd, maar een investering in onze gezondheid en welzijn. Het stelt ons in staat om beter om te gaan met stress van het dagelijks leven. Elk van onze wellnessarrangementen heeft een unieke inhoud, dus je vindt zeker een formule die perfect bij je past.

Relax, de drukte kan even wachten


We willen je er graag aan herinneren dat, te midden van deze hectische dagen, ontspanning van onschatbare waarde is. Het is dan ook op dit moment dat we moeten onthouden dat ontspanning niet alleen een luxe is, maar een essentiële behoefte. Bij Katara begrijpen we dit als geen ander. Onze missie is om je even te laten ontsnappen aan de wereld en volledig tot rust te laten komen op een plek waar de tijd even stil staat.


Geen betere manier om even alles te vergeten dan met een wellnessarrangement. Dit is een full experience toegangsticket tot ons wellnesscomplex dat je laat proeven van een heerlijke massage of behandeling gecombineerd met een dagtoegang tot al onze faciliteiten. Onze wellnessarrangementen zijn speciaal ontworpen om je volledig tot rust te laten komen, zowel lichamelijk als geestelijk. Reserveer je wellnessarrangement voor je bezoek. Meer informatie hierover vind je op onze website.

Een moment voor jezelf in alle hectiek


Een wellnessarrangement bij Thermen Katara is als een reis naar een wereld van diepe ontspanning. Het gaat verder dan een moment van rust, het biedt echte voordelen voor je welzijn. In deze hectische maand, waarin we ons weer volop in het dagelijkse ritme storten, is het belangrijk om momenten van rust te plannen. Deze bewuste rustpauzes helpen om de balans te bewaren. Ze verminderen stress en verhogen je energieniveau.

Daarnaast is een wellnessarrangement bij Katara niet alleen een cadeau voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Qualitytime met geliefden in een serene omgeving creëert mooie herinneringen en versterkt relaties. Kortom, even de rest van de wereld vergeten heeft alleen maar voordelen en is een essentieel element voor een gezond en gebalanceerd leven.

Alles dat je moet weten voor je bezoek


Om ervoor te zorgen dat je ontspanningsmoment vlekkeloos kan verlopen en je jezelf bij ons nergens druk over hoeft te maken, leggen we je graag uit waar je best rekening mee houdt voor je bezoek:

  • Je kan van maandag t.e.m. zondag genieten van onze thermenfaciliteiten. Op alle dagen buiten op woensdag doe je dat naakt. Op woensdag is het badpakdag, dan is een badpak, zwembroek of bikini verplicht. 
  • Badlinnen, badslippers en een badjas zijn altijd verplicht, maar zijn niet standaard inbegrepen in onze wellnessarrangementen, tenzij we dit expliciet vermelden. Je kan deze benodigdheden zelf meenemen of bij ons huren aan de receptie. Deze extra zachtheid geeft vaak toch een extra vleugje luxe aan je ervaring. 
  • Om er zeker van te zijn dat we alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden voor jouw bezoek, vragen we je vriendelijk om vooraf te reserveren voor je wellnessarrangement. Dat doe je door een mail te sturen naar info@katara.be of even te bellen naar het nummer +32 (0)3 773 24 00. Vermeld zeker het gewenste arrangement en laat ons weten op welke dag(en) je van deze ervaring zou willen genieten en hoe laat je kan arriveren.

Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en verwen jezelf met de ultieme arrangementservaring. Neem nu contact met ons op en plan dat rustmoment in jouw strakke schema.


Deel dit artikel:
  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu