culinair genieten

Een dagje sauna en wellness kan niet zonder een gezonde en exquise keuken. Dat is dan ook het minste wat je mag verwachten! De bistro is doorlopend geopend en eten kan je bestellen vanaf 12u en tot 21u30.

ontbijt

Vroege vogels bieden we een uitgebreid ontbijt aan, zo kan je extra lang genieten van je bezoek aan de thermen of je arrangement. Je dagje starten met een ontbijt kan tot 11u. Reserveer dit op voorhand, ook als je speciale wensen hebt zoals bijvoorbeeld een glutenvrij dieet.

::: uitgebreid ontbijt : €14,90
::: ontbijt de luxe met bubbels : €19,90

lunch & diner

We serveren je zowel kleine, uitgebreide als vegetarische gerechten. Onze koks werken trouwens enkel met verse en seizoensgebonden producten. Voel je niet geremd om ons aan te spreken als je een bepaalde aanpassing wenst zoals bij allergieën, wij maken er dan iets moois van want je maaltijd is essentieel om er een geslaagde dag van te maken.

de culinaire boswandeling, een ode aan de herfst

de culinaire boswandeling, een ode aan de herfst

Regelmatig verrast Katara’s keukenteam je met haar eigenwijze creaties. Deze maand zochten onze keukenpieten hun inspiratie in het wilde bos met vergeten (herfst)groenten, paddenstoelen, noten, wild en gevogelte. Je vindt ook extra suggesties op onze krijtborden. Vraag onze obers voor meer info!

 

Maaltijdsoep

(g)Wildbouillon ::: met pastinaak, boschampignons, bietjes en kwartelei

 

Kleine Kaart

(v) Boerenbrood Forestière ::: met bospaddenstoelen, spekjes, boerenkool en gerookte kaas geserveerd met herfstslaatje

(g) (v) Veggie Gratin ::: van pastinaak, koolraap en salie onder aardappelkorst

Kippewrap Waldorf ::: gevuld met gerookte kip en waldorfsalade van spitskool, walnoten en knolselder met mieriksworteldip

(g) Gratin van Lamsgehakt ::: pastinaak, koolrabi, salie en lamsgehakt onder aardappelkorst

 

Salades

(g) (v) Salade Geitenkaas ::: met rode bietenvariaties, aardpeer, peterseliewortel en warmgesmolten geitenkaas

(g) Venkelsalade met Lauwwarme Kip ::: met gemarineerde venkel, gerookte kip, kappertjes, peer, muizenoren en noten-honing-vinaigrette

(g) Herfstsalade Katara ::: onze klassieke huissalade met kip, scampi, rode quinoa en radicchio met walnootdressing

(g) Carpaccio van Ree ::: met waldorfsalade van spitskool, verse vijg, walnoten en knolselder met notendressing

 

Della Mamma

(v) Pappardelle Veggie ::: met jonge bladspinazie, boerenkool, room en gerookte kaas

Pappardelle Salmone Alfredo ::: met jonge bladspinazie, boerenkool, gerookte kaas, room en warmgerookte zalm

 

Burger van de maand

Wilde Hertenburger ::: van hertenvlees, met portobello geserveerd met zoete aardappelwedges, herfstslaatje en rode bieten-dressing

 

Wilde Hoofdgerechten

(v) Knolselder met Truffelboter ::: en hartige aardappelcake, geroosterde knolselder, parmezaan en bieslook

Hertenragout ::: met lauwwarme wortel, aardpeer, pompoenpitten en sinaasappel-dragonolie met kroketjes

(g) Roggevleugel Meunière ::: met hartige aardappelcake, geroosterde knolselder met truffelboter, parmezaan en bieslook

(g) Traaggegaarde Fazantenborst ::: wildklassieker met hartige aardappelcake, gekonfijte aardwortel, wildjus en radicchio-witloofsalade

 

(v) vegetarisch (g) glutenvrij