culinair genieten

Een dagje sauna en wellness kan niet zonder een gezonde en exquise keuken. Dat is dan ook het minste wat je mag verwachten! De bistro is doorlopend geopend en eten kan je bestellen vanaf 12u en tot 21u30.

ontbijt

Vroege vogels bieden we een uitgebreid ontbijt aan, zo kan je extra lang genieten van je bezoek aan de thermen of je arrangement. Je dagje starten met een ontbijt kan tot 11u. Reserveer dit op voorhand, ook als je speciale wensen hebt zoals bijvoorbeeld een glutenvrij dieet.

::: uitgebreid ontbijt : €14,90
::: ontbijt de luxe met bubbels : €19,90

 

lunch & diner

We serveren je zowel kleine, uitgebreide als vegetarische gerechten. Onze koks werken trouwens enkel met verse en seizoensgebonden producten. Voel je niet geremd om ons aan te spreken als je een bepaalde aanpassing wenst zoals bij allergieën, wij maken er dan iets moois van want je maaltijd is essentieel om er een geslaagde dag van te maken.

het wilde bos

het wilde bos

Regelmatig verrast Katara’s keukenteam je met haar eigenwijze creaties. Bij het begin van de herfst zochten onze keukenpieten inspiratie bij een boswandeling en vonden er herfstgroenten, paddenstoelen, noten, vergeten groenten, wild en gevogelte.

 

Maaltijdsoep

(g) Kabeljauwsoep ::: maaltijdsoep gevuld met kabeljauw, bospaddenstoelen, truffeltapenade en aardappelen

 

Kleine Kaart

(v) Dagsoep met Abdijbaguette ::: broodje abdijkaas met gebraiseerd witloof en een vers dagsoepje

(v) (g) Kaasplank Van Tricht ::: selectie van kaasmeester Van Tricht, geserveerd met salade, vruchten, noten en rode bietjes

Breydelbaguette met Soep ::: broodje Breydelham met gebraiseerd witloof en een verse soep van de dag

(g) Wrap Bresaola ::: open wrap met bresaola, bospaddenstoelen, schorseneren, sla en rode-bietenmayo

 

Herfstsalades

(v) (g) Lokerse Salade ::: lauwwarme salade met verse Lokerse geitenkaas, venkel, appel en een honing-mosterdvinaigrette

Krokante Wildsalade ::: rode bietenlucifers, witloof, salade, wildkroket en rode-bietenmayo

(g) Salade Katara ::: bonte huissalade met kip en scampi’s, spitskool, noten, rode bieten en yoghurtdressing

 

Pasta della Mamma

(v) Pappardelle met Abdijkaas ::: en kastanjechampignons, enoki, eekhoorntjesbrood en truffelcrème

Pappardelle met Breydelham ::: met breydelham, kastanjechampignons, truffelcrème, enoki en eekhoorntjesbrood

 

Burgers van de maand

(v) Berloumiburger ::: broodje met Belgische grillkaas, peer en notencrumble, geserveerd met frietjes en vers slaatje

Breydelhamburger ::: met gebakken beenham en Tierenteyn mosterdmayo, vers slaatje en frietjes

 

Fusion uit Oma’s Keuken

(v) (g) Gepofte Aardappel met Herfstgroenten ::: polderaardappel met warme groenten, bospaddenstoelen, schorseneren, kruidenroom en grana padano

(v) (g) Courgette Feta ::: courgetten gevuld met fetakaas, noten-kruidencrumble, geserveerd met knolselderpuree en balsamico

(g) Aardappel van ’t Zeetje ::: gepofte polderaardappel met Noordzee garnalen, kruidenroom en warme herfstgroenten

(g) Courgette Tok Tok ::: courgetten gevuld met kippengehakt, noten-kruidencrumble, knolselderpuree en balsamico

(g) Hertenstoofpotje ::: afgewerkt met Tierenteynmosterd, speculooscrumble, warme groenten en zoete aardappelfrietjes

(g) Entrecôte ::: met gekarameliseerd witloof en speculooscrumble, geserveerd met zoete aardappelfrietjes

 

(v) vegetarisch (g) glutenvrij of kan glutenvrij bereid worden